Ikea Pallady. 10 piese care mi-au atras atenția

Tocmai s-a deschis noul Ikea Pallady iar până la orele prânzului, mi-am clătit deja privirea cu câteva piese pe care mi-ar plăcea să le includ în amenajări. Magazinul are nu mai puțîn de 37.000 metri pătrați (cel mai mare magazin din sud-estul Europei) și include aproape 10 000 de produse, organizate in 58 de camere.

Mi-am ales deja 10 preferate dintre cele văzute la Ikea Pallady (dintre care majoritatea se regăsesc și la Băneasa), așa că aruncă o privire și pregătește-te să vizitezi și tu magazinul deschis de la 10 dimineață până la 10 seară:

Lampa înflorată Grimsas

În ciuda faptului că motivele florale nu îmi atrag atenția de obicei, lampa Grimsas mi s-a părut perfecta pentru un living vesel, cu atât mai mult cu cat își proiectează modelul și asupra tavanului. Se găsește în varianta albă și aurie și costă 229 lei.

Dacă iți pare puțin cunoscută, eu as zice că e un amestec intre Artichoke de la Louis Poulsen și Skygarden de la Flos.

Tabloul Pjatteryd

Tabloul Pjatteryd este foarte popular în amenajările scandinave. Acum nu mai e nevoie să-l căutam printre băncile de imagini și să-l printăm separat. Era timpul să apară și la noi. Simplitatea cerbului ilustrat geometric da bine atât într-o amenajare nordica dar și într-una industriala. Tabloul costă 90 de lei și are dimensiunea de 56 x 56.

Taburetul Stockholm

Taburetul Stockholm este diferit de la piesă la piesă dar toate sunt la fel de confortabile și oferă o notă de elegantă și confort în orice încăpere ar fi poziționat. Eu l-as vedea într-un dormitor monocrom în care accentul de culoare ar fi rosu. Costa 1200 lei.

Vaza Pepperkorn

Chiar dacă e o simplă vază, mi se pare că e de efect. Sticla transparentă și colorată într-o nuanță marină aduce nu doar bun gust, dar și calm încăperilor. Eu as opta pentru o crenguță de eucalipt. Sau liliac. De menționat este ca fiecare vază Pepperkorn e realizată manual.

Balansoarul Gronadal

Cu spătarul și șezutul lucrate tot manual, balansoarul Gronadal mi se pare la limita dintre bunicuță și gagică hipster. Oare poti fi amândouă? Oricăreia i s-ar adresa, e comod, pe testatelea. Costă 900 lei. Chiar dacă pare fragil, nu te speria: are 10 ani garanție și oricum poate fi returnat la Ikea prin sistemul Buy Back, nou implementat în Ikea Pallady.

Cortul Cirkustalt

Copiilor le place să se ascundă. Iar magazinele dedicate amenajării și-au dat seama de acest lucru. Asa ca iată și-n Ikea Pallady un cort pentru cei mici, la unul dintre cele mai mici preturi de pe piață: 80 lei. Nu, pe acesta nu l-am testat. Doar l-am admirat de departe.

Cosul Snidad

E sezonul ratanului iar tendința boho ne aduce în prim-plan obiecte decorative văratice și aerisite, precum coșul Snidad. Dacă bucătăria mea n-ar fi avut aerul industrial care încă ma fascinează, sigur și-ar fi găsit locul și acest produs. L-as fi umplut cu cărți de bucate, cu un ștergar tradițional și cu câteva mere roșii. Dar tu îl poți cumpăra cu 100 lei.

Abajurul Brunsta

Că tot vorbeam de stilul industrial, iată un abajur pe gustul meu. De altfel, unele similare se regăsesc în proiectul Cuibul Dorului. Cu mai puțin de 50 de lei, poți adăuga o lumină difuză, de atmosferă, în dormitor sau lângă canapea, cu ajutorul sistemelor de cablu Hemma.

Fotoliul Busko

Nu te lăsa păcalit de imaginea al cărui preț se referă la pernă. Fotoliul Busko vine în completarea produselor boho și costă 600 lei. Este realizat manual din ratan iar fiecare piesă este unicat. Mie mi-a atras atenția forma rotunjită și faptul ca era așezat lângă o canapea moale, dar el părea cel mai comod obiect din întreaga amenajare. Confirmat apoi.

Farfuria Besegra

Priveste cerul. Din farfuria Besegra. Evident că ceea ce m-a atras la această farfurie, ce poate fi inclusă într-un set complet, este nuanța ei celestă, perfect asortată cu suportul. Ceea ce mă duce cu gândul că poate inclusiv o astfel de farfurie ai putea pune în coșul de mai sus. Splendoarea asta costă doar 20 de lei.

Spor la cumpăraturi in Ikea Pallady!

Bineinteles, cand simti ca practica e mai stresanta decat teoria, consultantul de serviciu in design de interior e aici pentru proiecte colorate, dar echilibrate. Scrie-mi la diana@gingerhomedesign.ro sau completeaza formularul din pagina de contact si vom gasi impreuna cele mai potrivite idei de amenajare pentru tine.

Leave Your Comment Here

Open chat
Salut! Bine ai venit pe GingerHomeDesign.ro.
Cum te pot ajuta?